Home
Perfecte huid

     gezonde       ge´rriteerde       wonden en        huidproblemen en
     
   huid                    huid                    wondjes            wonden bij dieren
 

 

Normale
wondheling

 

Oppervlakkige wonden
 

Chronische
wonden

   

 

Bij een chronische wond is het normale wondhelingsproces verstoord en blijft de wond langdurig open. Voorbeelden van chronische wonden zijn diabetische voet, brandwonden, doorligwonden en open been. De onderliggende oorzaken dat een wond chronisch wordt zijn vaak heel verschillend.

Behandeling van chronische wonden en producten
De behandeling is erop gericht de wond vrij van infecties te houden en met speciale wondverbanden het genezingsproces te ondersteunen. Om wondinfecties te bestrijden wordt wel gebruik gemaakt van verbanden met ge´mpregneerde zilverionen. Een nadeel van zilverionen is dat die de wondheling kunnen vertragen. Van honing is bekend dat het zeer goede antibacteriŰle eigenschappen heeft en de wondheling stimuleert.

Revamil« Hydrofiele wondgel is het enige product dat voor 100% bestaat uit pure, medicinale honing en speciaal bestemd is voor de behandeling van chronische en ge´nfecteerde wonden. Revamil« Hydrofiele wondgel is een CE-geregistreerd product voor chronische en ontstoken wonden. Voor meer informatie over Revamil« Hydrofiele wondgel klik op Revamil« Hydrofiele wondgel