Home
Perfecte huid

     gezonde       geïrriteerde       wonden en        huidproblemen en
     
   huid                    huid                    wondjes            wonden bij dieren
 
 

 Eczeem
 

Rode huid
 

Droge huid

 

 

Een normale huid is elastisch en voelt zacht aan. Dit komt onder andere doordat huidvetten de huid soepel houden. De hoeveelheid huidvet neemt af als de huid veroudert. Omgevingsfactoren als droge lucht, zon en wind kunnen ook aan een jonge huid teveel huidvetten ontrekken. Vermindering van huidvetten is de belangrijkste oorzaak dat de huid uitdroogt. Een droge huid voelt onprettig aan, “trekt” en kan jeukerig aanvoelen. Aan handen en voeten kan uitdroging de huid zelfs ruw maken met pijnlijke diepe kloven. Het is daarom heel belangrijk om een droge huid goed te verzorgen.

 

Behandeling droge huid en producten

  • Lichaam. Een crème die het vetgehalte van de huid op peil brengt en de huid weer soepel en zacht maakt is DermagíQ® Skin. DermagíQ® Skin is een rijke crème op basis van medicinale honing, bijenwas, plantaardige en etherische oliën. De plantaardige oliën brengen de huidvetten weer in balans en versterken de beschermende werking van de huid. De honing herstelt de zuurgraad van de huid. Etherische oliën geven een heerlijke geur aan de crème en ondersteunen een aantal belangrijke huidfuncties. Voor productinformatie, reacties van gebruikers en bestellen, klik op DermagíQ® Skin
     
  • Kloven aan handen en voeten. Voor kloven, ruwe handen en voeten zijn veel producten op de markt. Veel crèmes worden aanbevolen omdat ze ”goed intrekken”. Dit zijn echter vaak crèmes die veel water bevatten en weinig vet. De huid voelt tijdelijk prettig aan, maar na een uurtje moet u alweer smeren. Een vette crème beschermt de huid langdurig en zorgt voor een betere opname van de huidverbeterende stoffen die in de crème aanwezig zijn. DermagíQ® Hand trekt snel in en geeft direct een zacht gevoel. De crème is een zeer effectieve crème op basis van medicinale honing, paraffine, vaseline en etherische oliën. Masseer de crème voor u naar bed gaat lekker in en u zult verbaasd zijn over het resultaat. De crème ruikt bovendien zeer aangenaam, een geur van vroeger! Voor productinformatie, reacties van gebruikers en bestellen, klik op DermagíQ® Hand.